Izvor: Blic, 08.Nov.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ZABIJA GLAVU U PESAK” Dodik osudio Komšićev poziv ambasadoru Francuske zbog Makronove izjave

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je poziv Željka Komšića upućen ambasadoru Francuske u BiH Gijomu Rusonu na hitan razgovor, zbog izjave francuskog predsednika Emanuela Makrona da je BiH tempirana bomba, jer se suočava sa povratkom džihadista, zabijanje glave u pesak i bežanje od problema, koje političko Sarajevo uporno radi 25 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zabijanje glave u pesak"

Izvor: B92, 08.Nov.2019

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je poziv Željka Komšića upućen ambasadoru Francuske u BiH zabijanje glave u pesak...Poziv ambasadoru Giomu Rusonu, na hitan razgovor, upućen je zbog izjave predsednika Emanuela Makrona "da je BiH tempirana bomba, jer se suočava sa povratkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.