KUP KREMLJA Kecmanović u drugom kolu

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KREMLJA Kecmanović u drugom kolu

Siguran start mladog srpskog teniera na Kupu Kremlja. U prvom kolu turnira u Moskvi Miomir Kecmanović je savladao Rusa Artema Dobrivnjeg sa 6:1, 7:5. Meč je trajao 73 minuta.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Grčke protiv Bosne i Hercegovine je 3.35.
Posle 1:1 u gemovima, Kecmanović je bio furiozan. Osvojio je pet uzastopnih gemova, od kojih tri na servis protivnika i superiorno i ubedljivo došao do vođstva u setovima.
Kecmanović je plasman u drugu rundu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << obezbedio za 73 minuta i to tako što je u drugom setu vezao tri gema kod rezultata 4:5 na servis protivnika. U drugom setu, međutim, domaći teniser je bio ravnopravniji rival. Taj period igre obeležili su brejkovi. Najpre je Kecmanović uzeo servis Rusu i poveo sa 3:1, a onda je Dobrivnji dva puta zaredom stizao do brejka i preokrenuo je na 5:4 i servirao za izjednačenje u setovima. Međutim, već u sledećem gemu na isti način je uzvratio srpski teniser. Do pobede je Kecmanović došao pošto je iskoristio prvu meč loptu.
U drugom kolu Kecmanović će da igra s pobednikom duela Žeremi Šardi (Francuska) – Nikolas Žari (Čile). Kremlj kup igra se za nagradni fond od 840.130 dolara.


The post KUP KREMLJA Kecmanović u drugom kolu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.