JAPANSKA TAČNOST DOVEDENA U PITANjE: Voz krenuo 20 sekundi ranije, kompanija se izvinila

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAPANSKA TAČNOST DOVEDENA U PITANjE: Voz krenuo 20 sekundi ranije, kompanija se izvinila

Japanska železnička kompanija Cukuba Ekspres izvinila se danas putnicima zbog toga što je jedan od njenih vozova pošao sa stanice 20 sekundi ranije Japanska železnička kompanija Cukuba Ekspres izvinila se danas putnicima zbog toga što je jedan od njenih vozova pošao sa stanice 20 sekundi ranije.Menadžment kompanije saopštio je da se "iskreno izvinjava za neprijatnosti" putnicima na liniji između Tokija i grada Cukuba, prenosi Bi-Bi-Si.U saopštenju se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kaže da je voz po redu vožnje trebalo da krene u 9:44:40 po lokalnom vremenu, ali je krenuo u 9:44:20.Pročitajte još - Da li biste se vozili staklenim vozom? Greška se, kako se navodi, dogodila zato što osoblje nije proverilo red vožnje."Zaposleni nisu dovoljno tačno proverili vreme polaska i sproveli su operaciju polaska", navedeno je u saopštenju i dodaje da se niko od putnika nije žalio zbog ranijeg polaka voza sa stanice severno od Tokija.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz krenuo 20 sekundi ranije, stiglo izvinjenje

Izvor: B92, 16.Nov.2017

Tokio -- Japanska železnička kompanija Cukuba ekspres izvinila se putnicima zbog toga što je jedan od njenih vozova pošao sa stanice 20 sekundi ranije...Menadžment kompanije saopštio je da se "iskreno izvinjava za neprijatnosti" putnicima na liniji između Tokija i grada Cukuba, prenosi BBC...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.