Džordž Kluni i Amal Alamudin usvajaju dete?

Izvor: Press, 17.Nov.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni i Amal Alamudin usvajaju dete?

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Alamudin žele da usvoje dete, prenose američki tabloidi.
Holivudski zavodnik i lepa Britanka, koji su se venčali 27. septembra, nameravaju da usvoje dete iz neke države razorene ratom.

 
Magazin „Vumen dej“ piše da taze supružnici na taj način žele da skrenu pažnju na siročad u zemljama kao što je Sirija, ali i da se ugledaju na Breda Pita i Anđelinu Džoli, koji imaju troje usvojene dece. Ni Kluni (53) i Amal (37) nemaju decu iz prethodnih veza.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSTAJU RODITELJI: Džordž Kluni i Amal Alamudin usvajaju dete?

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014

Supružnici na taj način žele da skrenu pažnju na siročad u zemljama kao što je Sirija, ali i da se ugledaju na Breda Pita i Anđelinu Džoli,..Džordž Kluni i njegova supruga Amal Alamudin žele da usvoje dete, prenose američki tabloidi...Holivudski zavodnik i lepa Britanka, koji su se venčali...

Nastavak na Kurir...

Amal i Džordž Kluni uskoro roditelji?

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 14:39

Džordž Kluni i njegova supruga Amal Alamudin žele da usvoje dete, prenose američki tabloidi...Amal i Džordž Kluni, foto: Profimediaa..Holivudski zavodnik i lepa Britanka, koji su se venčali 27. septembra, nameravaju da usvoje dete iz neke države razorene ratom...Pročitajte zašto su zaratile...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.