Na redu je prinova: Džordž i Amal Kluni planiraju da usvoje dete!

Izvor: Svet, 17.Nov.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na redu je prinova: Džordž i Amal Kluni planiraju da usvoje dete!

Nakon što su prošlog meseca svoju ljubav krunisali brakom, Džordž i Amal Kluni spremni su za naredni korak i planiraju proširenje porodice.
Naime, slavni par navodno planira da postanu roditelji, tačnije da usvoje dete iz neke ratom razorene države.
Izvor je za magazin “Woman’s Day” otkrio da se 53-godišnji glumac i 36-godišnja advokatica nadaju da će usvajanje deteta skrenuti pažnju na problem siročića u državama poput Sirije.
Izvor je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dodao i da su neki od Džordžovih najboljih prijatelja, uključujući Meta Dejmona, Sindi Kraford i Breda Pita i Anđeline Džoli, divni roditelji, i želi da zajedno sa suprugom stvori porodicu.
Podsetimo, Kluni i Amal sudbonosno “da” izgovorili su u oktobru pred porodicom i prijateljima u Veneciji.
Autor: Life Content
Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džordž Kluni i Amal Alamudin usvajaju dete?

Izvor: Press, 17.Nov.2014

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Alamudin žele da usvoje dete, prenose američki tabloidi. . Holivudski zavodnik i lepa Britanka, koji su se venčali 27. septembra, nameravaju da usvoje dete iz neke države razorene...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.