Dino Merlin danas u Beogradu!

Izvor: S media, 03.Nov.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin danas u Beogradu!

Sarajevski muzičar Dino Merlin danas će prvi put posle više do 20 godina posetiti Srbiju!

Razlog za njegov današnji dolazak je gostovanje u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prvoj. Poznati pevač i autor će u srpsku prestonicu stići u popodnevnim časovima da bi između ostalog, izreklamirao svoje koncerte 25.26 i 27 novembra u Beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << areni.

Pretnje: "Dino, sve je laž osim smrti"!

Dino Merlin: Dolazim da pevam onima koji me vole!

Bora Đorđević: Dino Merlin nema savest! (FOTO)

Ova informacija je S media portalu potvrđena u službi za odnose s javnošću TV Prve.

- Dino Merlin će gostovati kod Ivana Ivanovića, snimanje u zgradi i tokom snimanja drugim medijima je zabranjeno, ali pretpostavljam da će ga sačekati ispred. Ne znam njegov raspored, kao ni to da li će se posle snimanja zadržavati u Beogradu – rekla je za S media portal Slađana Paunović, PR menadžer TV Prve i dodala da su priče o Dinovom honoraru od 50.000 evra za učešće u emisiji, kao i o specijalnoj policijskoj pratnji za njega, preterane.

A za doček 2012.godine Dino nastupa u Budvi!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.