Bjelica: Dobro je, ali možemo bolje

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Dobro je, ali možemo bolje

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica istakao je da više reprezentacija konkuriše za šampionsku titulu. Srbija je u nedelju osvojila Akropolis kup, pošto je savladala Grčku posle produžetka. Izabranici Aleksandra Đorđevića na taj način su zadržali maksimalan učinak u pripremnom periodu, u kome ne znaju za poraz. To raduje krilo Sakramenta, ali veruje da ekipa može mnogo bolje.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da osvoji titulu na Mundobasketu je 5.25. Šampionat u Kini počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 31. avgusta.
Dobro je, ali i dalje ne igramo onako kako želimo. Još je rano, verujem da će sve biti kako treba kada počne prvenstvo – rekao je Bjelica za grčke medije.
On kaže da moraju timski da igraju na Mundobasketu u Kini.
U ekipi je toliko dobrih igrača, ali treba da igramo timski. Moramo više da komuniciramo. Međutim, sve je to normalno s obzirom na to da smo malo vremena proveli zajedno. Na kraju, najvažnije je da ostanemo zdravi. Do sada smo ostali bez Dragana Milosavljevića, a još se ne zna sasvim kakva je situacija sa Milošem Teodosićem.
Bjelica i dalje Amerikance vidi kao prve favorite.
– Osim Amera, tu su Španija, Francuska, Australija, Grčka… Svi se oni bore za medalje – istakao je jedna od uzdanica “orlova”.

The post Bjelica: Dobro je, ali možemo bolje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ameri uplašeni, ovako komentarišu Saletove "Orlove"!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

Srbija je nezaustavljiva u pripremnom periodu...Reprezentacija Srbije je i dalje briljantna u pripremnom periodu, ali to je ono što se ne računa i što se zaboravlja, pamtićemo samo utakmice na Svetskom prvenstvu koje počinje za 12 dana...Naša nacionalna selekcija izgleda sjajno u ovom trenutku,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.