Prva futsal liga: Vinter sport i Jastrebac podelili bodove

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva futsal liga: Vinter sport i Jastrebac podelili bodove

U duelu dva najbolje plasirana kluba sa juga Srbije Vinter sporta i Jastrepca iz Blaca nije bilo pobednika, pošto je meč u niškoj hali “Čair” završen rezultatom 3:3. U 9. kolu Prve futsal lige ostala dva južnjaka su poražena - niški Kalča u Novoj Pazovi, a Vranje u Ivanjici.

Neizvesno je bilo tokom čitavog meča u Nišu, ali je poslednju “reč” imao gost. Nišlije su pogotkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ristića početkom drugog poluvremena postavile rezultat 3:2, koji se promenio tek 3 minuta pre kraja meča, kada je Radojičić postigao izjednačujući gol i doneo bod svojoj ekipi.

Kalča je prvi gol primio u 7. minutu, favorizovana Nova Pazova minimalno vođstvo imala je do 30. minuta, kada ju je duplirala, a u samoj završnici meča dala je još jedan gol. Tako su Nišlije vezale i sedmi uzastopni poraz, ali je veliki preokret ekipe RB u Smederevu sprečio Kalču da padne na poslednju poziciju na tabeli.

Tokom prvih pola sata meča u Ivanjici domaći sastav i Vranje bili su izjednačeni. Ipak, 3 gola Ivanjice za svega dva minuta odlučila su pobednika, pa su Vranjanci zabeležili i drugi poraz u nizu.

Vinter sport je sada preuzeo od Jastrepca 6. poziciju i epitet najbolje plasirane ekipe sa juga Srbije, a Blačani su sedmi.

U sledećem kolu ekipa iz Blaca igraće protiv Kalče, drugog predstavnika Niša u najjačem domaćem takmičenju, Vranje će dočekati RB iz Valjeva, a Vinter sport Ivanjicu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.