Vučić razgovarao sa Dačićem o saradnji i predstojećim izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa Dačićem o saradnji i predstojećim izborima

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić razgovarao je danas u sedištu SNS sa predsednikom Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivicom Dačićem o dosadašnjim rezultatima rada kao i o oblicima saradnje u budućnosti, saopštila je SNS.

Konstatovano je da su SNS i SPS bile ključni nosilac ozbiljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i teških reformi u zemlji, koje su doprinele fiskalnoj stabilizaciji Srbije i njenom snažnom ekonomskom jačanju, navedeno je u saopštenju.

Konstatovani je da su "zajedničkim snagama ove dve partije uspele da odbrane vitalne državne i nacionalne interese, posebno kada su u pitanju Kosovo i Metohija i opstanak našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini".

Vučić i Dačić će nastaviti konsultacije unutar svojih političkih partija o modalitetima izlaska na predstojeće izbore, i o tome obavestiti javnost pre kraja februara, zaključeno je u saopštenju SNS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Dačić razgovarali o budućoj saradnji

Izvor: B92, 19.Jan.2020

Beograd -- Predsednik SNS Aleksandar Vučić i predsednik SPS Ivica Dačić razgovarali su danas o dosadašnjim rezultatima rada, kao i o oblicima saradnje u budućnosti...Kako se navodi u saopštenju SNS-a, na sastanku u sedištu SNS-a konstatovano je da su Srpska napredna stranka i Socijalistička...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.