Mihajlovićeva o borbi protiv organizovanog kriminala: Verujem u državu, niko ne sme biti pošteđen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 10:45

Mihajlovićeva o borbi protiv organizovanog kriminala: Verujem u državu, niko ne sme biti pošteđen

"Verujem u državu i u sve što se radi da se sprega kakva postoji između kriminalaca, ali i ljudi u državnim institucijama, reši. Ovo nije samo pitanje kriminala ni Belivuka, već napad na predsednika i državu koju on predstavlja. Naša država je jaka i odgovorna, može sa tim da se izbori i niko ne sme da bude pošteđen u borbi protiv organizovanog kriminala. To je važno zbog svih nas, zbog Srbije i njene budućnosti", izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je danas potpredsednica Vlade, prof. dr Zorana Mihajlović.

Ona je, gostujući u jutarnjem programu TV Prva, istakla da je ovo ljudski i emotivno poražavajuće, jer je ne tako davno u Srbiji ubijen premijer, ali da veruje u snagu države koja se razvija i ide napred i koja je primer u svetu i u ovoj krizi.

"Strašno je saznanje da vas i vašu porodicu organizovana grupa prati i prisluškuje, da vam prete i organizuju ubistvo. Aleksandar Vučić nije samo predsednik SNS-a, on je predsednik države koja je jaka i ide napred, a postoje oni koji bi da nas vrate unazad. Verujem da niko neće biti pošteđen, jer ako se to sada ne uradi, uvek ćemo imati hobotnice koje će pokušavati da destabilizuju zemlju", rekla je ona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.