Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021, 17:17

SSP: Godišnje od posledica zagađenja u Srbiji umre između 10 i 15 hiljada ljudi

Predsednik Resornog odbora za ekologiju i životnu sredinu Stranke slobode i pravde (SSP) Igor Radošević poručio je ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović da su ona i atktuelna vlast imali celu deceniju da reše problem zagađenja vazduha, a da su ga oni, umesto toga, pogoršali. On je tim rečima prokomentarisao najavu ministarke Mihajlović o izradi nekoliko milijardi evra vrednog plana ulaganja u zaštitu životne sredine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Investicije u čistiju životnu sredinu dugoročno su najisplativije, a neulaganje najviše košta

Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 07:06

U zaštitu životne sredine Srbija bi trebalo da ulaže bar četiri puta više sredstava od onoga što sada izdvaja. Investicije u čistiju životnu sredinu dugoročno su najisplativije, a neulaganje najviše košta, pokazuje analiza Fiskalnog saveta. Problem je i što se namenska sredstva za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.