Međunarodni sajam usred Srema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni sajam usred Srema

SREMSKA MITROVICA - U Sremskoj Mitrovici danas je otvoren Međunarodni sajam privrede "Sremekspo" i festival hrane i pića "Fud fest", koji će trajati do 27. septembra.

Na sajmu privrede učestvuje preko 100 izlagača, a oko 50 izlagača na Festivalu hrane i pića.

Potpredsednik Izvršnog veća AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor izjavio je na otvaranju da je Srem sve značajniji faktor na polju privrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Sajam ovog tipa neophodan je za dalje povezivanje privrednog sektora unutar regiona, ali i sa inostranstvom", rekao je Pastor.

Predsednik Sremske privredne komore Vladimir Malbašić rekao je da sajam polako postaje tradicija i deo opšte preduzetničke kulture ne samo Srema nego i šireg okruženja.

Sajam organizuje Sremska privredna komora u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica, Izvršnim većem AP Vojvodine, Privrednom komorom Srbije i Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajmovi u Sremskoj Mitrovici

Izvor: EMportal, 25.Sep.2008

U Sremskoj Mitrovici danas otvoreni Međunarodni sajam privrede Sremexpo i festival hrane i pića Food Fest, koji će trajati do 27. septembra.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.