Arsenal fest počinje danas u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2016, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Arsenal fest" počinje danas u Kragujevcu

Šesti „Arsenal fest", na prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu, počinje danas i trajaće tri dana, do subote 25. juna. Program će otvoriti beogradski hor Viva Vox.

Maja Cvetković iz organizacije Arsenal festa kaže za O radio da će na festivalu i ove godine biti tri bine: Mejn stejdž na kome će, između ostalih, nastupati Toy Dolls, Skunk Anansie, Asian Dub Fondation i mnoge druge muzičke zvezde.Tu je još i Exploziv stejdž koji je posvećen di džejevima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << O radio će, kao i prošle godine, prenositi koncerte sa Garden stejdža. Maja kaže da na Gardenu ima mnogo kvalitetnih izvođača.

"Na Garden bini će svirati Mortal kombat, Obojeni program, E play, Zooster, Eyesburn... Preporučujem da napravite svoju satnicu jer zaista ima dosta bendova. Postoji sajt arsenalfest.rs gde možete da pronađete tačnu satnicu. Na desetak minuta od festivala se nalazi kamp i zanimljivo je da su svoja mesta već rezervisali posetioci iz Londona. Ove godine je Arsenal stvarno odskočio u poređenju sa prethodnim godinama", kaže Maja.

Ekipa O radija se delom seli na Arsenal odakle će voditi program uživo, ali i prenositi koncerte sa Garden stejdža. Takođe, zahvaljući mojo timu slušaoci će biti u prilici da osete atmosferu festivala gledajući video priloge mobilnih novinara. Dušan Majkić će na Arsenal festu biti voditelj, i kako kaže, nada se da će kiša zaobići Kragujevac tokom ova tri dana. A ovo su njegove preporuke za slušanje na Garden stejdžu.

"Ono što bi preporučio su 16osam23, bend koji dugo nije svirao, a nastupaju prvo veče. Posle njih su Obojeni program, a nakon njih Nikola Vranjković. Vrlo zanimljiv paket prve večeri festivala. Za naredni dan preporučujem KBO, naravno lokal patriotizam, Zoster i za kraj E-Play. Poslednje veče na Gardenu rezervisano je za uvek drage goste iz Osijeka, Gužvu u 16-ercu, Dža ili bu, a tu je još jedna legenda Goran Bare ovog puta sa Majkama, kao i Mortal kombat. Zanimljiv program i atmosfera za koju se nadam da ćemo uspeti da vam prenesemo", kaže Dušan.

Za Arsenal 06 komplet ulaznica za sva tri festivalska dana košta 1.900 dinara. Pojedinačna ulaznica za jedno veče je 1000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Posetioci sa kupljenim ulaznicama, imaju mogućnost boravka u festivalskom "Arsenal rok kampu" kod stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu. Zainteresovani se mogu prijavljivati preko mejl adrese arsenalkamp@gmail.com ili telefonom na broj 065 461 4379.

Rezervacija je neophodna, a cena kampa za sve dane festivala je 500 dinara.

Detaljan program na sve tri festivalske bine može se pronaći na sajtu www.arsenalfest.rs.
Pogledaj vesti o: Fest,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.