Koštunica podnosi ostavku, Popović na čelu do izbora novog šefa DSS

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica podnosi ostavku, Popović na čelu do izbora novog šefa DSS

Vojislav Koštunica obavestiće sutra Predsedništvo svoje stranke da podnosi neopozivu ostavku na mesto predsednika DSS.

Bivši predsednik SRJ i premijer Srbije u dva mandata, rešio je da se posle velikog izbornog neuspeha, praktično povuče iz dnevno-političke arene i da prepusti čelo stranke koju je osnovao 1992, prenose "Novosti".

Izvesno je i da će biti uvažen Koštuničin predlog da do nove vanredne izborne skupštine partijom rukovodi Aleksandar Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potpredsednik DSS, koji je bio kandidat i za gradonačelnika Beograda.

Liderska pozicija u stranci ljulja se i prvom demokrati Draganu Đilasu, a glavni udar stiže iz struje okupljene oko Dragana Šutanovca, koji već duže traži promene u stranci.

Aktuelni predsednik DS nema nameru da podnese ostavku, a pred partijske saborce izneće argument da je od svih stranačkih prvaka, ipak, on ostvario najbolji izborni rezultat.

U DS kažu da će uskoro biti održane sednice Predsedništva i GO.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Koštunica podnosi ostavku

Izvor: Akter, 19.Mar.2014

Vojislav Koštunica, predsednik DSS-a obavestiće u sredu Predsedništvo stranke da podnosi ostavku na mesto predsednika stranke,objavljeno je na sajtu „Novosti“

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.