Izvor: Pančevac-online.com, 01.Feb.2023, 18:08

JA NE BEŽIM NIGDE: Predsednik Vučić o peticiji koju bi trebalo da potpiše Koštunica VIDEO

Predsednik Srbij Aleksandar Vučić, komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovu i Metohiji, rekao je da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju. Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica.   […] The post JA NE BEŽIM NIGDE: Predsednik Vučić o peticiji koju bi trebalo da potpiše Koštunica VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"JA NE BEŽIM NIGDE, BORIM SE ZA NAŠU ZEMLJU!" Vučić moćnim rečima odgovorio na peticiju iza koje navodno stoji i Koštunica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica...Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovi i Metohiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.