JA NE BEŽIM NIGDE, BORIM SE ZA NAŠU ZEMLJU! Vučić moćnim rečima odgovorio na peticiju iza koje navodno stoji i Koštunica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 18:39

"JA NE BEŽIM NIGDE, BORIM SE ZA NAŠU ZEMLJU!" Vučić moćnim rečima odgovorio na peticiju iza koje navodno stoji i Koštunica (VIDEO)

Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovi i Metohiji rekao je danas da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju.

U opisu objavljenog videa stoji: "Borim se za našu zemlju i za naš narod, ja ne bežim nigde."
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U pitanju novinara spomenuta je i peticija protiv ultimatuma i ucena, koju bi, između ostalog, trebalo da potpiše i Vojislav Koštunica, na šta je predsednik odgovorio:

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

- Kad pročitate obrazloženje peticije zapitate se što si pustio 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koji su silovali srpkinje u Klečki? Što si ćutao i pustio da nam progone i ubijaju ljude 2004. godine na KiM, spaljuju crkve i manastire. Što si 2008. godine ćutao i organizovao skup "Kosovo za patike" u Beogradu, a ti pobegao za Rumuniju, da se ne izjašnjavaš, da bi te stranci držali na vlasti, naveo je Aleksandar Vučić i dodao:

- Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod i paralment. I prošli put sam slušao najgore moguće gadosti i uvrede i odgovoriću svakome. Ako mislite da ćete samo da imate monologe, da nećete dobiti odgovor… Časni ljudi umeju da uzvrate udarac, politički udarac - rekao je predsednik Vučić.

Podsetimo, sednica koja je posvećena pitanju Kosova i Metohije, zakazana je za sutra u 10 časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi bilo bi dobro da se postigne što veće moguće jedinstvo na sutrašnjoj sednici Narodne skupštine na kojoj će se razgovarati o Kosovu i Metohiji, ali da ne veruje u to.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA NE BEŽIM NIGDE" Vučić odgovorio na peticiju: Idem i pred narod i pred parlament (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, u vezi peticije "protiv ultimatuma i ucene evropskog predloga", koju bi navodno trebalo da potpiše i bivši predsednik Vojislav Koštunica, da on ne beži nigde i da je spreman da odgovori svakom, ne pravdajući se nikome, jer se bori za zemlju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.