Šešelj najverovatnije stiže sutra

Izvor: RTV Pink, 10.Nov.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj najverovatnije stiže sutra

Danas ćemo znati kad će se lider SRS Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, a najverovatnije će se to dogoditi sutra, kaže Rasim Ljajić.



Predsednik srpskog Saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će se tokom današnjeg dana znati kada će se lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, i ocenio da će se to najverovatnije dogoditi sutra. "Ostajemo pri onome što smo i saopštili, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << da Šešelj sutra treba da dođe. U toku dana ćemo sasvim sigurno znati, jer Vlada Srbije obezbeđuje kartu do Beograda", rekao je za televiziju Pink Ljajić, koji je i potpredsednik vlade. Prema njegovim rečima, sve je bilo spremno da Šešelj dođe već u petak, ali do toga nije došlo iz medicinskih razloga. Ljajić je ocenio da je Šešeljev slučaj po svemu jedinstven, kako zbog toga što je 12 godina u zatvoru, tako i zbog načina na koji je pušten na privremenu slobodu zbog lečenja. On je ocenio da Tribunal u Hagu koristi situaciju oko bolesti lidera radikala da "izađe iz ćorsokaka" u vezi sa ovim slučajem. Sudsko veće Haškog tribunala odlučilo je prošle nedelje da pusti optuženog Vojislava Šešelja, koji je oboleo od raka, na privremenu slobodu.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Rasim Ljajić

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.