Šešelj dobio poverenje, ostaje na čelu SRS

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj dobio poverenje, ostaje na čelu SRS

Vojislav Šešelj ostaje na čelu Srpske radikalne sranke, nakon što mu je Centralna otadžbinska uprava izglasala poverenje, nakon debakla na predsedničkim izborima.

Foto: Promo: Srpska radikalna stranka

Članovi Centralne otadžbinske uprave nedvosmisleno su podržali Vojislava Šešelja, koji je istakao da je spreman da nastavi svoju političku borbu za realizaciju programskih ciljeva Srpske radikalne stranke i ostvarenje ideologije srpskog nacionalizma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopšteno je iz SRS.

Na izborima za predsednika Srbije, održanim u aprilu, Šešelj je poverenje dalo manje od pet odsto glasača, tako da je završio na petom mestu od 11 kandidata.

Na sednici uprave na dnevnom redu našle su se tri tačke: kadrovska pitanja, finansijski izveštaj za prethodnu godinu i analiza rezultata predsedničkih izbora.

Za članove Centralne uprave izabrani su Zvezdan Ristić iz Kuršumlije i Bobana Stanimirović iz Vranja. Zvezdan Ristić takođe je imenovan za predsednika Topličkog okružnog odbora.

Predsednik Zlatiborskog okružnog odbora, Zoran Despotović, izabran je za člana Predsedničkog kolegijuma.

Finansijski izveštaj za 2016. godinu jednoglasno je usvojen.

----------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Predsednički izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Nastavljam borbu za ostvarivanje ideologije srpskog nacionalizma

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2017

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj istakao je danas da je spreman da nastavi svoju političku borbu za za realizaciju programskih ciljeva SRS-a i ostvarenje ideologije srpskog nacionalizma...Članovi Centralne otažbinske uprave su na sednici nedvosmisleno glasanjem pružili podršku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Centralna otadžbinska uprava SRS izglasala poverenje Šešelju

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2017

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj istakao je da je spreman da nastavi svoju političku borbu za za realizaciju programskih ciljeva SRS-a i ostvarenje ideologije srpskog nacionalizma...Članovi Centralne otažbinske uprave su na sednici nedvosmisleno glasanjem pružili podršku Šešelju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.