Radikali izglasali poverenje Šešelju

Izvor: RTS, 14.Maj.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali izglasali poverenje Šešelju

Srpska radikalna stranka je, nakon analize rezultata predsedničkih izbora, održanih u aprilu, izglasala poverenje svom lideru Vojislavu Šešelju.
Na sednici Centralne otadžbinske uprave, nakon detaljne analize rezultata predsedničkih izbora i trenutnog stanja u stranci, pristupilo se tajnom glasanju o poverenju predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SRS-a, navodi se u saopštenju.

"Članovi Centralne otadžbinske uprave nedvosmisleno su podržali prof. dr Vojislava Šešelja, koji je istakao da je spreman da nastavi svoju političku borbu za realizaciju programskih ciljeva SRS i ostvarenje ideologije srpskog nacionalizma", piše u saopštenju.
Kako se dodaje, na istoj sednici su su još izabrana dva nova člana Centralne uprave – Zvezdan Ristić iz Kuršumlije i Bobana Stanimirović iz Vranja i jednoglasno usvojen finansijski izveštaj stranke za 2016. godinu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I DALJE NA ČELU SRS: Radikali izglasali poverenje Šešelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017

Na sednici Centralne otadžbinske uprave, nakon detaljne analize rezultata predsedničkih izbora i trenutnog stanja u stranci, pristupilo se tajnom glasanju.. Srpska radikalna stranka danas je, nakon analize rezultata predsedničkih izbora, održanih u aprilu, izglasala poverenje svom lideru Vojislavu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Radikali izglasali povjerenje Šešelju

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2017

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka danas je, nakon analize rezultata predsjedničkih izbora, održanih u aprilu, izglasala povjerenje svom lideru Vojislavu Šešelju...Kako se navodi u saopštenju, na sjednici Centralne otadžbinske uprave, nakon detaljne analize rezultata predsjedničkih izbora i trenutnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.