Šešelj: Možda se Nikolić povuče i podrži Jeremića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Možda se Nikolić povuče i podrži Jeremića

 Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića.

Šešelj kaže da se aktuelni predsednik "prešao" objavom kandidature, jer je mislio da će to uznemiriti i uplašiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vučića, te da će Vučić tražiti kompromis i ispuniti sve njegove zahteve - mesto premijera i šefa stranke, i da zadrži vilu.

"Očekujem da Vučić ne popusti i da ostane čvrst, da će naprednjaci jednoglasno danas da potvrde njegovu kandidaturu", rekao je Šešelja za TV Pink.

On je dodao da će se Nikolić sam kandidovati, da će imati probleme kod prikupljanja potpisa, ali i da postoji mogućnost da se povuče i podrži Vuka Jeremić, te da je i ta trgovina moguća.

Lider radikala odbacuje mogućnost da je Nikolić ruski čovek i da je dobio od Rusa novac za kampanju, te podseća da se sa Putinom češće susretao Aleksandar Vučić i da je premijer taj koji je dobio naoružanje od Rusa.

Nikolić je, dodaje on, zadao naprednjačkoj stranci udarac u jednom osetljivom momentu sa željom da je uništi, kao što je to učinio i SRS-u, ali da "radikale nije uništio, kao što neće ni naprednjake".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.