Šešelj: Očekujem da Vučić neće popustiti!

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Očekujem da Vučić neće popustiti!

Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića.

Šešelj kaže da se aktuelni predsednik "prešao" objavom kandidature, jer je mislio da će to uznemiriti i uplašiti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vučića, te da će Vučić tražiti kompromis i ispuniti sve njegove zahteve - mesto premijera i šefa stranke, i da zadrži vilu.

"Očekujem da Vučić ne popusti i da ostane čvrst, da će naprednjaci jednoglasno danas da potvrde njegovu kandidaturu", rekao je Šešelja za TV Pink.

"Vučić nije trgovac, sve ovo mu ne pada lako, dao je Nikoliću korektnu ponudu!"

On je dodao da će se Nikolić sam kandidovati, da će imati probleme kod prikupljanja potpisa, ali i da postoji mogućnost da se povuče i podrži Vuka Jeremić, te da je i ta trgovina moguća.

Lider radikala odbacuje mogućnost da je Nikolić ruski čovek i da je dobio od Rusa novac za kampanju, te podseća da se sa Putinom češće susretao Aleksandar Vučić.

Nikolić je, dodaje on, zadao naprednjačkoj stranci udarac u jednom osetljivom momentu sa željom da je uništi, kao što je to učinio i SRS-u, ali da "radikale nije uništio, kao što neće ni naprednjake".

Predsedništvo SNS odbilo Nikolićev predlog Vučiću!
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Šešelj: Možžda se Nikolić povuče i podržži Jeremića

Izvor: Blic, 17.Feb.2017

Lider SRS Vojislav Šešelj očekuje da Aleksandar Vučić neće popustiti pred najavom predsedničke kandidature Tomislava Nikolića, da će ga stranka danas u tome jednoglasno podržati, a ne isključuje mogućnost da Nikolić odustane od kandidature i podrži Vuka Jeremića...Šešelj kaže da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.