Šešelj: Idem sutra na konsultacije sa Vučićem

Izvor: Blic, 06.Jun.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Idem sutra na konsultacije sa Vučićem

Lider SRS Vojislav Šešelj potvrdio je da će se odazvati pozivu mandatara Aleksandra Vučića i da će ići na konsultacije o sastavu nove Vlade Srbije.

Šešelj je novinarima u Skupštini Srbije, uoči nastavka konstitutivne sednice, rekao da je predsednički kolegijum radikala odlučio da se ide na razgovore o vladi sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem.

- Nakon kraće rasprave jednoglasno je odlučeno da se odazovemo pozivu i odemo kod Vučića na konsultacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o novoj vladi. Sastanak će biti održan sutra u 15 časova u Skupštini Srbije, rekao je Šešelj i napomenuo da će na razgovore ići on lično i i da će sutrašnji susret sa Aleksandrom Vučićem biti prvi njihov susret posle 8 godina.

Šešelj je takođe napomenuo da mu je mandatar za sastav nove vlade i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić prihvatljiviji od predsednika Srbije Tomislava Nikolića kome je zamerio što je svojevremeno, kako je rekao, "ukrao 20 poslaničkih mandata".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.