SRS: Pustiti Šešelja zbog zdravlja

Izvor: B92, 25.Mar.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Pustiti Šešelja zbog zdravlja

Beograd -- SRS je ukazala da bi zbog lošeg zdravstvenog stanja lider radikala Vojislav Šešelj trebalo da bude oslobođen i pušten iz Haškog tribunala.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj se oseća veoma loše - svakodnevno ima izraženu aritmiju, tahikardije i bradikardije, njegov puls se kreće od 40 do140 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkucaja u minuti", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare Šešeljev pravni savetnik Boris Aleksić, a prenosi se u saopštenju SRS-a.

"Aleksić je upozorio da Haški tribunal "ugrožava Šešeljev život i da hoće da ga likvidira kao najvećeg političkog protivnika zapadnih sila koje kontrolišu Tribunal".

On je ocenio da Šešelj treba da bude oslobodjen i zbog toga što je optužnica protiv njega doživela totalni fijasko.

"Šešelj mora da bude oslobodjen jer je optužnica doživela potpuni fijasko, Tužilaštvo nije dokazalo nijednu tačku te političke optužnice", istakao je Aleksić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Šešelj mora da bude oslobođen (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Mar.2012

Srpska radikalna stranka danas je ukazala da bi zbog lošeg zdravstvenog stanja lider radikala Vojislav Šešelj trebalo da bude oslobodjen i pušten iz Haškog tribunala..."Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj se oseća veoma loše - svakodnevno ima izraženu aritmiju, tahikardije i...

Nastavak na S media...

SRS: Šešelj mora da bude oslobođen

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2012

Srpska radikalna stranka je ukazala da bi zbog lošeg zdravstvenog stanja lider radikala Vojislav Šešelj trebalo da bude oslobođen i pušten iz Haškog tribunala..."Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj se oseća veoma loše - svakodnevno ima izraženu aritmiju, tahikardije i bradikardije,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.