SRS: Šešelj u lošem stanju

Izvor: RTS, 25.Mar.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Šešelj u lošem stanju

Zbog lošeg zdravstvenog stanja lider radikala Vojislav Šešelj treba da bude oslobođen i pušten iz Haškog tribunala, rekao je njegov pravni savetnik Boris Aleksić.

Srpska radikalna stranka ukazala je da bi zbog lošeg zdravstvenog stanja lider radikala Vojislav Šešelj trebalo da bude oslobođen i pušten iz Haškog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tribunala.

"Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj se oseća veoma loše - svakodnevno ima izraženu aritmiju, tahikardije i bradikardije, njegov puls se kreće od 40 do 140 otkucaja u minuti", rekao je Šešeljev pravni savetnik Boris Aleksić.

Aleksić je upozorio da Haški tribunal "ugrožava Šešeljev život i da hoće da ga likvidira kao najvećeg političkog protivnika zapadnih sila koje kontrolišu Tribunal".

On je ocenio da Šešelj treba da bude oslobođen i zbog toga što je optužnica protiv njega doživela totalni fijasko.

"Šešelj mora da bude oslobođen jer je optužnica doživela potpuni fijasko, Tužilaštvo nije dokazalo nijednu tačku te političke optužnice", istakao je Aleksić.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.