ŠEŠELJ ZADOVOLJAN NOVIM PORAZOM LAŽNE DRŽAVE: To je ohrabrujuća vest za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 20:34

ŠEŠELJ ZADOVOLJAN NOVIM PORAZOM LAŽNE DRŽAVE: "To je ohrabrujuća vest za Srbiju"

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da Srbija mora da čuva prijateljske odnose sa pet zemalja EU koje nisu priznale takozvano Kosovo.

Lažnu državu ne priznaju Slovačka, Rumunija, Španija, Kipar i Grčka. Šešelj je prokomentarisao i vesti da je rumunski premijer naglasio da Rumunija nastavlja da vodi politiku poštovanja teritorijalnog integriteta Srbije.

To je ohrabrujuća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest. Rumuni su nam, ipak, veliki prijatelji. Nekad može biti nekih nesporazuma, može biti nekog prepucavanja, ali nam oni ostaju trajni i čvrsti prijatelji. Nadam se da će uskoro i Mađari opozvati priznanje takozvanog Kosova - rekao je Vojislav Šešelj.

Predsednik SRS kaže da je potrebno da podstičemo i druge zemlje EU da povuku priznanje lažne države Kosovo.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.