ŠEŠELJ SLEDIO ALBANCE: Nadam se da su novi Hameri! Kad ih zapleni naša vojska, jedan ide meni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ SLEDIO ALBANCE: Nadam se da su novi "Hameri"! Kad ih zapleni naša vojska, jedan ide meni!

Viskokomobilna višenamenska vojna vozila (HMMWV) stigla su iz SAD na Kosovo i očekuje se da će biti na raspolaganju tzv. "Oružanim snagama Kosova", a predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kaže da se nada da su u pitanju novi "Hameri", jer očekuje da ih uskoro zapleni naša vojska i policija

- 1999. godine, kad se povlačila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verifikaciona misija Vilijama Vokera, ostavili su albanskim teroristima tačno 50 blindiranih džipova. Milošević je predložio da MUP jedan od tih džipova dodeli SRS, za moje potrebe, jer je pretila opasnost od atentata na mene, prema procenama bezbednosnih službi u to vreme. To je onaj džip koji su mi oteli đinđićevci 2001. godine. Sad je dobro što su Amerikanci poslali "Hamere" Albancima, nadam se da su novi, jer jednog dana kad ih zapleni naša vojska i policija, opet će se, valjda, bar jedan dodeliti SRS, za potrebe moje bezbednosti - rekao je Šešelj.

Sednica kosovske skupštine na čijem će dnevnom redu biti formiranje takozvane vojske Kosova zakazana je za 14. decembar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.