ŠEŠELJ O RATU: Samo Americi odgovara taj sukob, oni bi hteli da se Rusija zamajava sa Ukrajinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022, 23:58

ŠEŠELJ O RATU: Samo Americi odgovara taj sukob, oni bi hteli da se Rusija zamajava sa Ukrajinom

U toku je novo izdanje "Hit Tvit-a" koji se emituje svake nedelje od 21 sat na TV Pink. Večeras kod Verice Bradić gostuju Vojislav Šešelj, lider SRS-a, Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije, Miloš Jovanović, lider DSS-a i novinar Zoran Ostojić.

Večeras će, kao i svake nedelje biti reči o najvažnijim društveno-političkim događajima koji su obeležili proteklih sedam dana. Gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku emisije mogu da glasaju za predloge na fejsbuk stranici "Hit Tvit" i na tviter nalogu hit_tvit. Takođe, gledaoci u toku emisije mogu da se uključe i glasaju i uživo u emisiji.

Jovanović je na samom početku emisije rekao kako je Rusija imala nekoliko razloga da napadne Ukrajinu, pre svega zbog bezbednosti.

1. Rusija 1.deo pic.twitter.com/bdaWtEYLmr

— Hit Tvit (@hit_tvit) February 27, 2022

- Imala je nekoliko razloga. NATO je dao obećanje Rusima, a i 1990. godine je rečeno da se NATO neće širiti. Vrlo jasne bezbednosne pretnje. I desilo se šta se desilo, verovatno nisu mogli da trpe to - rekao je Jovanović.

Tokom gostovanja u "Hit Tvit-u" Dačić je izjavio kako je tema rata u Ukrajini ozbiljna, ali i da je Rusija pozivala na pregovore poslednjih meseci. Međutim, do toga nije došlo, što je smatra Dačić greška.

1. Rusija 2.deo pic.twitter.com/vR8C3DM2XS

— Hit Tvit (@hit_tvit) February 27, 2022

Rekao je i kako je siguran da zapad neće rizikovati živote svojih vojnika.

- Svaka od ovih tema je posebno ozbiljna. Rusija je pozivala na pregovore poslednjih meseci, ali su oni to odbijali i nisu želeli da ulaze u razgovore sa Rusijom. Mislim da je to greška. Ukrajina je samo mesto gde je ta kriza izbila na površinu. Tih kriza je bilo i na drugim područijima SS. Kako se steže obruč oko Rusije, sigurno su razmišljali o svojoj bezbednosti. Ja sam siguran da zapad neće rizikovati živote svojih vojnika. Mislim da mi treba da gledamo svoje interese i da se reši ovo na miran način - rekao je Dačić.

2. Ukrajina pic.twitter.com/Tq6mceTodI

— Hit Tvit (@hit_tvit) February 27, 2022

Govoreći o stanju u Ukrajini, Šešelj je izjavio kako to odgovara samo Americi, jer kako kaže lider SRS, oni žele da se Rusi zamajavaju sa Ukrajinom i da tako gube snagu.

- Samo Americi odgovara taj sukob, oni bi hteli da se Rusija zamajava sa Ukrajinom i da gubi snagu. Ovaj je glup i ušao je u pregovore. Sad da bi izašao iz tih pregovora mora da prizna da je Krim Ruski. Nisu Rusi glupi - rekao je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROPAST BI BILA DA SRBIJA UVODI SANKCIJE RUSIJI! Stav države pametno sročen! "Ovaj rat će se bolno završiti za Ukrajinu!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2022, 00:29

U toku je novo izdanje "Hit Tvit-a" koji se emituje svake nedelje od 21 sat na TV Pink. Večeras kod Verice Bradić gostuju Vojislav Šešelj, lider SRS-a, Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije, Miloš Jovanović, lider DSS-a i novinar Zoran Ostojić...Večeras će, kao i svake nedelje biti reči...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.