ŠEŠELJ NAPRAVIO LOM U STUDIJU! Čulo se kako nešto puca, a onda je on poručio: Razbiću vam nešto ovde

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022, 23:28

ŠEŠELJ NAPRAVIO LOM U STUDIJU! Čulo se kako nešto puca, a onda je on poručio: "Razbiću vam nešto ovde"

Tokom gostovanja večeras u emisiji "Hit Tvit" dok je pričao o ratu u Ukrajini, lider SRS Vojislav Šešelj doživeo je peh uživo u programu kom se nije nadao.

Naime, Šešelju se otkačila bubica i pala na pod, nakon čega se on malo lošije čuo u programu. Odmah je reagovala voditeljka Verica Bradić koja je pozvala kolegu da Šešelju namesti bubicu.

- Izgleda da ću vam razbiti nešto ovde - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Šešelj.

- Hajde da to popravimo - rekla mu je Verica Bradić.

Ipak, lider SRS je nastavio da priča, a s obzirom na to da je naša televizija opremljena najnovijim tehnološkim mogućnostima, sve se jasno čulo u programu, iako je bubica bila otkačena.

- Popravio sam! Da li se čujemo? - nastavio je Šešelj.

- Mora asistent da uđe, to je sekund - rekla je Bradić.

- Eto, izgubi reč - izjavio je Dačić.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠEŠELJ O RATU: Samo Americi odgovara taj sukob, oni bi hteli da se Rusija zamajava sa Ukrajinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022

U toku je novo izdanje "Hit Tvit-a" koji se emituje svake nedelje od 21 sat na TV Pink. Večeras kod Verice Bradić gostuju Vojislav Šešelj, lider SRS-a, Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije, Miloš Jovanović, lider DSS-a i novinar Zoran Ostojić...Večeras će, kao i svake nedelje biti reči...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.