ŠEŠELJ ISMEJAVAO ĐILASOVCE Pogledajte šta je lider SRS rekao o zahtevu za ponavljanjem izbora! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 19:45

ŠEŠELJ ISMEJAVAO ĐILASOVCE Pogledajte šta je lider SRS rekao o zahtevu za ponavljanjem izbora! (VIDEO)

Vojislav Šešelj kritikuje studente koji protestuju, tvrdeći da pametni spremaju ispite, istovremeno osporavajući zahteve za novim izborima u Beogradu, smatrajući ih fijaskom opozicionih stranaka.

Pametni studenti sad spremaju ispite za januarski rok, a ne luduju po ulicama na ovoj hladnoći, kazao je predsednik SRS Vojislav Šešelj.

- Za čije babe zdravlje da izađu na ulicu? Dosta je bilo manipulisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << studentima - izjavio je lider radikala za Informer TV.

Šešelj je kazao da pametni studenti neće dozvoliti da budu izmanipulisani.

Govoreći o zahtevima za novim izborima u Beogradu, oni bi doveli samo do novog fijaska opoziconih stranaka, smatra lider radikala.

- Dokle ćemo ići na glasanje? Dok jednog dana oni ne pobede? Ma, nemoj! - kazao je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.