Izvor: Blic, 07.Feb.2022, 21:28

BAHATO! Šešelj parkirao džip BUKVALNO pred vratima Palate Pravde i svi se pitaju kako je uopšte uspeo da se popne tamo?!

Lider radikala Vojislav Šešelj odavno je, nažalost, navikao javnost na svoju bahatost, ali čini se da je ovoga puta prevazišao i samog sebe i to ni manje ni više nego ispred samog ulaza u Palatu Pravde. Bezobzirni predsednik SRS-a parkirao se svojim "Rendž rover" džipom od 140.000 evra gotovo na sama vrata pravosudne institucije.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAHATI ŠEŠELJ MISLI DA JE DUHOVIT Bezobrazno se parkirirao pred vratima Palate pravde, pa kaže: "Kako sam uspeo? POPELI ME UZ STEPENICE SA SVE DŽIPOM!"

Izvor: Blic, 08.Feb.2022, 13:22

Lider radikala Vojislav Šešelj pre dva dana došao je na suđenje u Palatu pravde svojim džipom "rendž rover" i parkirao se bukvalno do pred sam ulaz u zgradu suda, naravno, na mesto gde je to zabranjeno. Nije prvi put da se lider radikala ponaša bahato, skoro da smo navikli na ovakve njegove izlive,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.