Izvor: Blic, 08.Feb.2022, 13:22

BAHATI ŠEŠELJ MISLI DA JE DUHOVIT Bezobrazno se parkirirao pred vratima Palate pravde, pa kaže: "Kako sam uspeo? POPELI ME UZ STEPENICE SA SVE DŽIPOM!"

Lider radikala Vojislav Šešelj pre dva dana došao je na suđenje u Palatu pravde svojim džipom "rendž rover" i parkirao se bukvalno do pred sam ulaz u zgradu suda, naravno, na mesto gde je to zabranjeno. Nije prvi put da se lider radikala ponaša bahato, skoro da smo navikli na ovakve njegove izlive, ali ono što je zapalo za oko javnosti je pitanje - kako je uopšte uspeo da se popne na plato koji je desetak metara iznad nivoa zemlje i do kojeg se stiže samo stepenicama?!
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj,   Rover

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.