Izvor: Cafe.ba, 17.Okt.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVJERICU: Posljednje riječi koje je Putin uputio Vučiću prije ulaska u avion će vas zaprepastiti!

BEOGRAD - Dragi prijatelju, šta god od Rusije za svoju zemlju budeš tražio, lično ću se postarati da to i dobiješ, rekao je jučer ruski predsjednik Vladimir Putin srpskom premijeru Aleksandru Vučiću pred sam ulazak u predsjednički ``iljušin 96`` poslije dana provedenog u Beogradu.

Premijer Vučić ispratio je sinoć u 18.30 ruskog predsjednika Putina koji je jedan dan boravio u Beogradu i prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << paradi Vojske Srbije.

Vučić je Putinu u znak sjećanja na jučerašnju posjetu Srbiji poklonio medaljon, koji je specijalno naručio za ovu priliku i lično platio. Na medaljonu su ugravirani spojeni grbovi Srbije i Rusije.

(Večernje novosti)

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.