Vučić zahvalio Putinu na stavu Rusije o Kosmetu

Izvor: RTS, 20.Dec.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio Putinu na stavu Rusije o Kosmetu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom Dana radnika bezbednosnih organa Ruske Federacije. Vučić zahvalio Putinu i na principijelnom stavu Rusije o Kosovu i Metohiji.
"Vaša ekselencijo, poštovani predsedniče Putin, dragi prijatelju. Dozvolite mi da Vam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iskreno čestitam Dan radnika bezbednosnih organa Ruske Federacije, ne samo kao predsedniku Ruske Federacije, već i kao čoveku koji je svoju sjajnu karijeru započeo u organima državne bezbednosti", napisao je Vučić u čestitki.

Kako se dodaje u čestitki, od svog osnivanja, Sveruska izvanredna komisija predstavljala je osnovu sistema državne bezbednosti Rusije, a tradicije, koje su do sada uspostavljene, predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata ruske državnosti.
"Zaštita nacionalnih interesa i bezbednost građana oduvek su bili i jesu glavni, ključni prioriteti jedne zemlje, pa Vam želim, dragi prijatelju, da bezbednosni organi Ruske Federacije i u budućnosti rade sa velikom predanošću na dobrobit Vaše zemlje", naveo je Vučić.
Predsednik je izrazio zahvalnost povodom principijelnog stava Rusije po pitanju Kosova i Metohije i aktivne podrške u međunarodnim organizacijama, a posebno u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija.
"Radujem se Vašoj predstojećoj poseti Srbiji, koja će biti ne samo potvrda snažnog srpsko-ruskog prijateljstva, već i prilika za razgovor o saradnji i konkretnim projektima u budućnosti", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić uputio čestitku Putinu i zahvalnost za stav o KiM

Izvor: B92, 20.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu Dan radnika bezbednosnih organa...Vučić se zahvalio Putinu na principijelnom stavu Rusije po pitanju KiM i izrazio zadovoljstvo zbog Putinove predstojeće posete Srbiji...U telegramu u kojem Putina naziva prijateljem,...

Nastavak na B92...

Vučić Putinu čestitao Dan radnika bezbednosnih organa

Izvor: Beta, 20.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić čestitao je predsedniku Rusije Vlаdimiru Putinu Dаn rаdnikа bezbednosnih orgаnа Ruske Federаcije, saopštio je danas njegov kabinet."Dozvolite mi dа Vаm iskreno čestitаm (taj dan), ne sаmo kаo predsedniku Rusije, već i kаo čoveku koji je svoju sjаjnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.