Vučić uputio telegram saučešća Putinu

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić uputio telegram saučešća Putinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu zbog požara u tržnom centru u gradu Kemerovu, u kojem je život izgubilo 37 ljudi.
"Primite moje iskreno saučešće povodom tragičnog događaja u Kemerovu, gde je stravični požar odneo veliki broj žrtava. Duboko nas je potreslo to što je među stradalima i mnogo dece. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji još tragaju za svojim najbližima, prenesete moje iskreno saosećanje, a povređenima želje za brz oporavak", navodi se u telegramu predsednika Srbije i dodaje: 
"Uveren sam da ćete im Vi i država Rusija, u ovim teškim trenucima, pružiti svu pomoć i podršku, ali ako Srbija kao mala zemlja, a veliki prijatelj, može da pomogne na bilo koji način, spremni smo da, u okviru svojih mogućnosti, to i učinimo", navodi se u telegramu predsednika Vučića.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Brnabićeva uputili telegrame saučešća

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 07:46

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Rusije povodom požara u Kemerovu u kom je poginulo najmanje 37 osoba...Vučić je u telegramu naveo da je "duboko potresen" što među stradalima ima mnogo dece i pozvao predsednika Rusije Vladimira Putina da porodicama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.