Vučić je uspeo: Srbija je dobila neverovatnu cenu od 270 dolara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 16:48

Vučić je uspeo: Srbija je dobila neverovatnu cenu od 270 dolara!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno se obratio iz Sočija posle sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Postigli smo nešto, uspeli smo da u narednih šest meseci dobijemo neverovatnu cenu od 270 dolara za gas, i dobili smo veće količine gasa u tom periodu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka u Sočiju.

- Nama će cena gasa ostati ista. Dobili smo gipkost i fleksibilnost za koju sam posebno molio predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Putina. Kada sam to saopštio, Bajatović je bukvalno skakao od sreće. Nisam samo s njim razgovarao, već je Putin razgovorao sa svim važnim ljudima i mi smo uspeli u ovim razgovorima. Postavili smo određene elemente - naveo je Vučić.

- Rekao je da će sve biti dobro, a i da ima elemenata da ćemo i posle tih šest meseci imati i veće količine i dobru cenu - rekao je Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Podsetimo, sastanak predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića održao se u Sočiju, u rezidenciji "Bočarov ručej". To je letnja rezidencija sovjetskih i ruskih lidera, koju su posećivali vodeći svetski državnici, od Tita do Buša.

Inače, ovo je drugi put da se Putin i Vučić sastaju na tom mestu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posle sastanka sa Putinom: Cena gasa 270 dolara narednih šest meseci

Izvor: RTS, 25.Nov.2021

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, posle sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju, da će cena ruskog gasa u narednih 6 meseci biti 270 dolara, tj. ostaje ista, dok se količina gasa povećava za tih 6 meseci. Naveo je da su dogovoreni i elementi dugoročnog ugovora...

Nastavak na RTS...

Vučić: Dogovor sa Putinom donosi ogromne uštede0 i sigurnost u snabdevanju gasom

Izvor: Danas, 25.Nov.2021

Predsednik Aleksandar Vučić kaže kaže da je šestomesečni dogovor o ceni gasa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom "spas za našu zemlju, jer nećemo imati problema ni sa gasom, niti sa strujom, ali ni sa grejanjem i sveukupnim snabdevanjem".

Nastavak na Danas...

Dobili smo skoro ČETIRI PUTA NIŽU CENU gasa od tržišne, Putin je klimnuo glavom na Vučićev predlog i sada nam globalna energetska kriza NE MOŽE NIŠTA

Izvor: Blic, 26.Nov.2021, 09:26

Srbija je od Rusije dobila, može se reći, neočekivano dobru cenu gasa. Juče je predsednik Rusije Vladimir Putin na razgovorima u Sočiju sa predsednikom Vučićem pristao na cenu gasa od 270 dolara za 1000 kubika i to u narednih šest meseci a po svemu sudeći i nakon tog roka ona će za Srbiju biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.