Vučić i Putin postigli dogovor o gasu

Izvor: Beta, 06.Nov.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Putin postigli dogovor o gasu

BEOGRAD, 5. novembra 2014. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin dogovorili su se u sredu uveče oko modela otplate srpskog duga za gas u telefonskom razgovoru, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Oni su dogovorili način saradnje po svim pitanjima vezanim za isporuke ruskog gasa Srbiji, a Putin je prihvatio molbu Vučića o povoljnijem načinu snabdevanja gasom tri velika srpska hemijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kombinata, kaže se u saopštenju.

Premijer Vučić i predsednik Putin dogovorili su da ostanu u redovnom kontaktu kako bi na partnerskim i prijateljskim osnovama rešavali sva pitanja od zajedničkog interesa.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dug za gas plaćamo iz tri dela

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2014

PREDSEDNIK Ruske Federacije Vladimir Putin i prvi čovek Vlade Srbije Aleksandar Vučić dogovorili su u sredu veče, u direktnom telefonskom razgovoru, način na koji će naša država da isplati Rusima dug za gas od 224 miliona dolara. Kako prenose naši izvori, dvojica zvaničnika saglasila su se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.