Izvor: Blic, 19.Okt.2021, 10:27

"Utegla se, noge namazala uljem, oblizivala usne, htela da ga izbaci iz takta": Rusi kritikovali voditeljku kojoj je Putin uputio SEKSISTIČKU ŠALU (VIDEO)

Ruska državna televizija oštro je kritikovala Amerikanku Hedli Gembl sa televizijskog kanal CNBC koja je bila moderator sednice energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DODIRIVALA KOSU, OBLIZIVALA USNE, A ŠTA JE TEK RADILA SA NOGAMA: Ova novinarka je zbunila Putina! Rusi je žestoko iskritikovali

Izvor: Kurir, 19.Okt.2021

Oštre kritike na račun Amerikanke Hedli Gembl sa televizijskog kanala CNBC pale su od strane ruske državne televizije nakon što je bila moderator sednice energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.