UKRAJINA NEMA BUDUĆNOST Putin OŠTRO u novom obraćanju: Nemaju ništa svoje, mi imamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:48

"UKRAJINA NEMA BUDUĆNOST" Putin OŠTRO u novom obraćanju: Nemaju ništa svoje, mi imamo!

Uveren u pobedu.

Ruski predsednik Vladimir Putin u razgovoru sa vojnicima posle ceremonije dodele zlatnih medalja Herojima Rusije u petak rekao je da Ukrajina ne proizvodi ništa svoje i da ona nema budućnost, za razliku od njegove države. 

- Ponestaju im (resursi), nemaju svoju bazu. Kada ne postoji sopstvena baza, kada ne postoji sopstvena ideologija, niti industrija, nema ni svog novca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemaju ništa svoje, onda nema budućnosti. Mi imamo - rekao je Putin.

On je istakao da kompetentnost ruskih oružanih snaga tokom specijalne vojne operacije raste.

- Sve je bolje i bolje. To je očigledno. Industrija uzima maha, počeli su da proizvode višestruko više. Znam da još to nije dovoljno - dodao je ruski lider.

Podsetimo, Putin je u petak prisustvovao ceremoniji dodele zlatnih medalja Herojima Rusije, pa se tom prilikom u razgovoru sa vojnicima osvrnuo na temu Ukrajine, ali i NATO-a i Zapada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.