U požaru u Rusiji poginula trojica zatvorenika

Izvor: Blic, 07.Jan.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u Rusiji poginula trojica zatvorenika

Tri zatvorenika su poginula u požaru koji je izbio u zatvoru sa visokim obezbeđenje u oblasti Vologda na severozapadu Rusije, saopštili su danas ruski zvaničnici.

Požar je izbio u skladištu gde se čuva odeća zatvorenika i drugi predmeti, naveo je federalni Istražni komitet, koji odgovara predsedniku Vladimiru Putinu, preneo je Rojters.

U saopštenju Komiteta se navodi da su zaposleni u zatvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evakuisali 139 zatvorenika.

"Trojica su, međutim, preminula, a jedan se nalazi na intenzivnoh nezi", navodi se u saopštenju. U toku je istraga da li je do požara došlo usled nemara zatvorskih čuvara.

Povezane vesti: Honduras: Požar u zatvoru možda izazvala cigareta Poginulo 357 zatvorenika u požaru, desetine nemoguće identifikovati U Turskoj izgorelo pet zatvorenika Meksiko: U požaru poginulo 14 zatvorenika Solarijum za ruske zatvorenike

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U požaru poginula trojica zatvorenika

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2013

Trojica zatvorenika su poginula u požaru koji je izbio u zatvoru sa visokim obezbeđenje u oblasti Vologda na severozapadu Rusije, saopštili su danas ruski zvaničnici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.