Izvor: RuskaRec.ru, 12.Jun.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rusiji porastao broj patriota za 20 odsto u odnosu na lane

Šesnaest odsto anketiranih osoba sebe ne doživljavaju kao patriote, dok je istih u martu ove godine bilo 17%, a prošle godine 30 odsto.
Tetovaže posvećene Rusiji: Patriotizam zabeležen na telu
Najviše je onih koji se osećaju kao patriote među građanima koji imaju prihod od 20 hiljada rubalja, srednjih su godina (od 31 do 45), visokog obrazovanja i žive u Južnom federalnom okrugu.
Najmanje su patriotski raspoloženi oni koji su nezadovoljni radom predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Vladimira Putina, koji nemaju prihode ili imaju veoma niska primanja (manje od 8 hiljada rubalja),  srednjeg i nižeg obrazovanja su i žive u Uralskom federalnom okrugu. 
Nema ničeg neprihvatljivog ako se javno deklarišete kao patriota, veruje 59 odsto Rusa, dok 35 smatra da pokazivanje patriotizma ne spada u lepe manire, prenosi portal Vzglяd rezultate istraživanja.
Putin: Patriotizam je naša nacionalna ideja
Po mišljenju anketiranih građana patriota ne može biti osoba koja je ravnodušna prema prirodi (73%), nastoji da izbegne služenje vojnog roka  (68%), ne zna nacioanalnu istoriju i odlazi na rad u inostranstvo (48%).
Skoro tri četvrtine ispitanih veruje da je lična stvar svakog pojedinca da li će biti patriota ili ne, a ne obaveza.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.