Tramp inicirao! Američki predsednik hitno razgovarao sa Putinom, uskoro se sastaju?

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp inicirao! Američki predsednik hitno razgovarao sa Putinom, uskoro se sastaju?

Američki predsednik Donald Tramp čestitao je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu pobedu na izborima!

Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je telefonom sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, saopštio je predstavnik Bele kuće.

PANIKA U ENGLESKOJ: Više od 400 škola primilo upozorenje na bombu!

Lideri su se založili za razvoj praktične saradnje u različitim pravcima, uključujući i po pitanjima strateške stabilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i borbe protiv međunarodnog terorizma“, navodi se u saopštenju Kremlja.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

Dva predsednika su tokom razgovora naglasila važnost koordinacije napora u ograničavanju trke u naoružanju. Oni su se dotakli i sirijske i unutrašnje ukrajinske krize, naglasivši potrebu hitnog postizanja napretka u njihovom rešavanju.

Putin i Tramp su razgovarali i o mogućem sastanku u budućnosti.

Razgovor je održan na inicijativu američkog predsednika.

JUST IN: President Trump spoke with President Putin this morning, White House official tells @NBCNews. - @PeterAlexander

Vladimir Putin je na izborima koji su održani u nedelju osvojio više od 76 odsto glasova. To je najbolji rezultat nekog predsednika u istoriji parlamentarizma u Rusiji. Američki lider još uvek nije čestitao pobedu Putinu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.