Tramp bi o Putinu pevao: Rutin tutin Putin VIDEO

Izvor: B92, 16.Nov.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp bi o Putinu pevao: Rutin tutin Putin VIDEO

Na Jutjubu se pojavio spot za pesmu „Rutin tutin Putin“ koja je posvećena predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Montažom video spota je postignuto da deluje kao da novoizabrani američki predsednik Donald Tramp izvodi pesmu.

Autor videa podsetio je na sportska dostignuća ruskog predsednika i upozorio na zadiranje u interese Putina koji se „jednom rukom bori sa medvedima i demonima“.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Spot počinje predlogom Donalda Trampa da se sprijatelji sa Rusijom i nastavlja kadrovima koji pokazuju Putinov trening. U pozadini se nalazi Tramp.

Autori spota takođe su uzeli deo na kojem Tramp peva i pomoću audio-editora preko tog dela snimili sledeći refren: „Rutin tutin Putin juri auto-putem u sjajnom crnom mercedesu. Ne pokušavajte da se kačite sa gospodinom Putinom, on vas jednostavno može prebiti“.

Izraz „rutin tutin“ (Rootin′ Tootin′) je američki sleng koji ima mnogo značenja, među kojima su „aktivan“, „sjajan“ i „čuven“, navodi "Sputnjik"..

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.