Tramp: Republikanci mi užasno zavide zbog Putinovih pohvala

Izvor: Blic, 20.Dec.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Republikanci mi užasno zavide zbog Putinovih pohvala

Pretendent za republikansku kandidaturu za predsednika SAD Donald Tramp rekao je danas da svi oni koji ga kritikuju zbog pohvala koje mu je uputio ruski lider Vladimir Putin zapravo mu "užasno zavide" na tome, prenosi Vašington post.

-Putin se veoma dobro odnosi prema meni. Ruku na srce, i ja se dobro odnosim prema njemu. Smatram da možemo da sarađujemo sa Rusima u našu korist. Za sveobuhvatnu korist. A oni (republikanci) mi užasno zavide jer Putin ih uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne spominje -rekao je Tramp nastupajući na mitingu u Ajovi, prenosi Sputnjik.

Putin je u prošli četvrtak za vreme godišnje konferencije za novinare govorio o predstojećim izborima u SAD, nazvavši Donalda Trampa "bistrim čovekom punog talenta, koji je nesporni favorit u predsedničkoj trci“.

Tramp je, odgovarajući na reči ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao da je velika čast dobiti kompliment od čoveka kojeg veoma poštuju u svojoj zemlji, ali i u inostranstvu, prenosi Sputnjik.

I šef odbora Državne dume za međunarodna pitanja Aleksej Puškov pohvalio je Trampa, nazvavši ga jedinim dostojnim kandidatom za "čoveka godine".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp: Zavide mi zbog Putinovih pohvala

Izvor: Akter, 20.Dec.2015

Pretendent za republikansku kandidaturu za predsednika SAD Donald Tramp rekao je danas da svi oni koji ga kritikuju zbog pohvala koje mu je uputio ruski lider Vladimir Putin zapravo mu "užasno zavide" na tome, prenosi Vašington post.."Putin se veoma dobro odnosi prema meni. Ruku na srce, i ja se dobro...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.