Izvor: B92, 05.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću preneta podrška Rusije

Beograd -- Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin preneo je predsedniku Srbije Borisu Tadiću da je poruka Vladimira Putina podrška principijelnoj politici Srbije prema Kosovu.

Predsednik Srbije Boris Tadić primio je danas Konuzina, koji mu je preneo da je poruka odlazećeg predsednika i budućeg premijera Rusije principijelna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podrška Srbiji u njenoj mirnoj i doslednoj borbi za očuvanje teritorijalne celovitosti i odbrane principa međunarodnog prava.

Kako je saopšteno iz Tadićevog kabineta, Tadić je naglasio da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i da će svim raspoloživim političkim i diplomatskim sredstvima, bez upotrebe sile, nastaviti borbu za svoje interese i za poštovanje međunarodnog prava.

Predsednik Srbije je istakao važnost principijelnog stava Rusije i izrazio zadovoljstvo činjenicom da su bilateralni odnosi Srbije i Rusije u stalnom usponu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pomoć u odbrani zemlje

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2008

Predsednik Republike Boris Tadić primio je u ponedeljak ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Konuzina koji mu je preneo da je poruka Vladimira Putina principijelna podrška Srbiji u njenoj mirnoj i doslednoj borbi za očuvanje teritorijalne celovitosti

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.