TIŠINA! PUTIN ZAVEO RED: Jednim potezom ućutkao ženu - odmah joj je bilo jasno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 16:29

TIŠINA! PUTIN ZAVEO RED: Jednim potezom ućutkao ženu - odmah joj je bilo jasno! (VIDEO)

Vladimir Putin je na jahti opomenuo službenicu "Gasprom njefta" zbog njenog neprimerenog ponašanja.

Ruski predsednik Vladimir Putin snimljen je na kako pokazuje svojoj saradnici da treba da ćuti dok se svira nacionalna himna. 

Video koji je postao viralan internetom prikazuje Putina kako stoji na brodu sa Elenom Iljuhinom, službenicom ruske kompanije za rafinerije nafte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gasprom njeft u blizini Lahta centra u Sankt Peterburgu.

Dok u pozadini svira ruska himna, Elena započinje razgovor sa Putinom, koji stoji ćutke, očigledno u znak poštovanja. Putin je potom podseća da ne govori tokom himne, stavljajući prst na usne.

Reakcije na ovaj video na mrežama su bile raznolike, a mnogi su mu dali i veliku podršku.

- Tako treba da se oda počast nacionalnoj himni bilo koje države, Predsednik koji ima veliku ljubav i poštovanje prema istoriji i vrednostima svoje zemlje je lider koji nam svima treba, neki su od komentara onih koji su podržali to što je Putin tražio tišinu tokom intoniranja himne - neki su od komentara.

Vladimir #Putin reminds his talkative host not to speak during the #Russian National Anthem pic.twitter.com/5t3lGhcA9Y

— Russian Market (@runews) June 17, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.