Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIŠINA: Kad Putin interveniše ni muva se u Marseju ne čuje!

Ruski predsednik Vladimir Putin se pobrinuo da reprezentativci “zbornaje komande” budu maksimalno pripremljeni za meč sa Engleskom večeras u Marseju.

Šta će se događati u Marseju kreira Vladimir Putin. Kako strani mediji prenose, ruski predsednik je direktno naložio da se koncert muzičara Serona otkaže. Razlog je taj što bi ta manifestacija pravila veliku buku, a mesto održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je veoma blizu hotela sa ruskim igračima. Šta više, sami reprezentativci su od Putina tražili da pozove gradonačelnika Marseja Žan-Kloda Godina. Molba jednog od najmoćnijih ljudi planete je odmah uslišena i koncert je otkazan.
– Pošto su ruski igrači čak pozvali Putina i rekli da ne bi trebalo da bude prevelike buke, poštovaćemo njihovu molbu – rekao je Žan-Klod Godin.
NAJBRUTALNIJI SNIMAK IZ MARSEJA: Ruski huligani gaze Engleze (VIDEO)
Gradske vlasti su saopštile da muzičar “potpuno razume situaciju i da je obećao da će se vratiti u Marsej i održati koncert 10. jula, u noći finala”.
The post TIŠINA: Kad Putin interveniše ni muva se u Marseju ne čuje! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.