TAKER KARLSON DOLAZI U SRBIJU: Brnabić otkrila: Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 12:03

TAKER KARLSON DOLAZI U SRBIJU: Brnabić otkrila: "Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsednika Vučića"

Karlson je poslednjih dana u žiži javnosti zbog intervjua sa Vladimirom Putinom.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja boravi u Dubaiju u UAE na Svetskom samitu Vlada, izjavila je da je sa američkim novinarem Takerom Karlsonom razgovarala o intervjuu koji je uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, koji je gledao ceo svet, prenose Novosti.

Brnabić je istakla da joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karlson rekao da će najverovatnije posetiti Srbiju sredinom ove godine.

- Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsednika Aleksandra Vučića.

Podsećamo čitaoce da su se Taker Karlson i predsednik Vučić već jednom sreli u Budimpešti gde su razgovarali o važnim geopolitičkim pitanjima, a pre svega o ratu u Ukrajini.

- Jedna od njegovih tvrdnji jeste da je rat u Ukrajini, rat protiv Rusije koji vodi NATO, srušio ekonomiju Evrope. Da uništenje gasovoda Severni tok koje je sprovela Bajdenova administracija, bilo direktno bilo putem posrednika, ubija nemačku ekonomiju, najveću ekonomiju Evrope i da se posledice toga, gde jedna NATO zemlja zapravo napada drugu, osećaju širom Evrope - preneo je Karlson Vučićeve reči saopštene tom prilikom.

We just met with the President of Serbia, Aleksandar Vučić, at the Serbian Embassy in Budapest. Here’s what happened. pic.twitter.com/R4fcTMBTlV

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) August 20, 2023

Susret je komentarisao i predsednik Srbije:

- Razgovor sa jednim od najvećih novinara današnjice Takerom Karlsonom, čovekom širokog obrazovanja i jedinstvene novinarske smelosti. Svakako veliki izazov za mene, ali i izuzetna prilika za razmenu mišljenja o brojnim temama koje opterećuju geopolitičku agendu današnjice.

Karlson je ovih dana u žiži svetske javnosti zbog dvosatnog intervjua sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom koga je pogledalo preko 200 miliona ljudi. 

(Srbija Danas/M.B.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVIĐA MU SE NAŠA ZEMLJA Brnabić: Taker Karlson u Srbiji najverovatnije sredinom godine

Izvor: Blic, 12.Feb.2024

- Američki novinar Taker Karlson, čiji je intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom gledao celi svet, najverovatnije će posetiti Srbiju sredinom godine - rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...

"BOLJE NEGO U BILO KOM AMERIČKOM GRADU" Taker Karlson nakon intervjua sa Putinom nahvalio Moskvu na sva zvona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Šok za sve Amerikance...Američki novinar Taker Karlson tokom govora na Svetskom samitu vlada u Dubaiju izjavio je da je Moskva na njega ostavlja prijatniji utisak od bilo kojeg grada u Sjedinjenim Američkim Državama...- Za mene je bio šok to što je Moskva, u kojoj nikada ranije nisam bio, najveći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.