BOLJE NEGO U BILO KOM AMERIČKOM GRADU Taker Karlson nakon intervjua sa Putinom nahvalio Moskvu na sva zvona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 18:02

"BOLJE NEGO U BILO KOM AMERIČKOM GRADU" Taker Karlson nakon intervjua sa Putinom nahvalio Moskvu na sva zvona

Šok za sve Amerikance.

Američki novinar Taker Karlson tokom govora na Svetskom samitu vlada u Dubaiju izjavio je da je Moskva na njega ostavlja prijatniji utisak od bilo kojeg grada u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Za mene je bio šok to što je Moskva, u kojoj nikada ranije nisam bio, najveći evropski grad sa 13 miliona stanovnika mnogo prijatniji od bilo kojeg grada u mojoj zemlji. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao pojma o tome. Mnogo je čistija, bezbednija i estetski lepša. Njena arhitektura, hrana, usluge bolji su nego u bilo kojem gradu u SAD - rekao je Karlson, koji je proveo u Moskvi osam dana.

Kao jedan od aspekata ruske prestonice koji su za primer, američki novinar je izdvojio metro.

- Ako ne možeš da koristiš metro, na šta mnogi ljudi ukazuju kada je reč o Njujorku jer je to previše opasno, počinješ da se pitaš šta je svrha liderstva - rekao je Karlson.

On je pritom napomenuo da namerava da nastavi da živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ukrajina neće moći da dobije rat sa Rusijom"

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 09:36

Ukrajina, čak ni uz pomoć zapadnih zemalja, neće moći da pobedi Rusiju, rekao je američki novinar Taker Karlson nakon intervjua sa Vladimirom Putinom..."Ukrajina neće moći da dobije rat sa Rusijom, ukrajinska vojska neće moći, čak ni uz podršku Zapada od stotina milijardi dolara, da protera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.