Svetski političar br. 1 je Putin

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski političar br. 1 je Putin

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin proglašen je svetskim političarem broj jedan u 2013, pokazala je anketa sprovedena u informativnim medijima u svetu.

U sklopu ankete "Vorld rejting 2013" anketirano je 175 novinara novinskih agencija i drugih medija u svetu, a ruski predsednik je dobio 133 od ukupno 175 glasova, prenosi ruska agencija Itar- Tas.

Na vrhu liste se takođe nalaze papa Franja i nemačka kancelarka Angela Merkel, navela je ruska agencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Inače, Putin se pred kraj prošle godine našao na prvom mestu "Forbsove" liste najuticajnijih ljudi u svetu, prestigavši američkog predsednika Baraka Obamu. Takođe, londonski "Tajms" je ruskog predsednika proglasio za međunarodnu ličnost godine 2013. godine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva,   Angela Merkel

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin najpopularniji političar

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2014

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin proglašen je najpopularnijim svetskim političarem u prošloj godini prema anketi u informativnim medijima u svetu. U sklopu ankete "Vorld rejting 2013" anketirano je 175 novinara novinskih agencija i drugih medija u svetu, a ruski predsednik je dobio 133 od...

Nastavak na Večernje novosti...

Rusija do 2020. obnavlja kompletno naoružanje!

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2014

MOSKVAOD STALNOG DOPISNIKA RUSKA vazduhoplovci će ove godine dobiti čak 300 letelica, od helikoptera do borbenih aviona, što je dvostruko više nego u 2013. godine. Do 2020. Rusija namerava da potpuno obnovi naoružanje i tehniku svoje armije. Decembra prošle godine predsednik Putin je otvoreno rekao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.