Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2024, 17:02

Supruga Navaljnog govorila na Minhenskoj konferenciji bezbednosti, majka ne želi saučešća

Supruga vodećeg ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog za koga je zvanično saopšteno da je danas umro u ruskom zatvoru, Julija, izjavila je na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti da je predsednik Rusije Vladimir Putin "lično odgovoran za sve užasne stvari" u toj zemlji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRIGA IH ZA ZABRANU DRŽAVE! Građani Moskve OVAKO tuguju za Navaljnim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Tuga za opozicionarom...Građani Moskve počeli su u centru grada da ostavljaju cveće i pale sveće za ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog koji je danas umro u ruskom zatvoru...Građani se okupljaju uprkos upozorenju vlasti da se ne priključuju protestima na koje se pozivaju na društvenim mrežama...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DS: Odgovornost za smrt Navaljnog snosi Putin, podrška protestu ispred ambasade

Izvor: Danas, 16.Feb.2024

Demokratska stranka (DS) izrazila je danas saučešće porodici ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, za koga su vlasti navele da je umro tokom šetnje u strogom zatvoru u Arktičkom krugu, kao i "svim slobodoljubivim građanima Rusije".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.